Oppdretter avtaler

 

 

OLIVERS oppdretter avtaler

OLIVERS Petfood ble dannet i 1998 og siden den gang har vi hatt fokus på å produsere supert kvalitetsfôr, for å sikre livskvaliteten til hundene og kattene dine – det ligger naturlig i vårt DNA.

Med fokus på kvalitet og uovertruffen service, har dette sikret OLIVERS en sterk posisjon på det danske markedet, og vi har blitt et naturlig valg for mange oppdrettere, pensjoner, foreninger, samt politiet.

Som oppdretter/storkjøper kunde kan du oppnå gode rabatter hos oss, samt muligheten for å opptjene en lojalitetsbonus. Utover det så arrangerer vi årlig spesielle VIP-arrangementer med fokus på relevante emner for nettopp oppdrettere. Disse er gratis å delta i for våre VIP kunder.

 

Valpe pakker

Hos OLIVERS tilbyr vi deg gratis valpe-pakke, så du kan tilby de nye eierne å prøve OLIVERS kvalitetsfôr kvitt og fritt. I pakken finner du ikke bare fôr, men andre fine dyreprodukter.

Vi belønner OLIVERS samarbeidspartnerne våre. Det er mulig å opptjene kickback bonus via våre valpe-pakker – det synes vi bare er rimelig for å være gode ambassadører for fôret vårt.

 

 

Gode fordele med en opdrætter aftale hos Olivers

 

 

Kundesupport

Til daglig har vi tilknyttet våre kjørende selgere til VIP-kundene våre, slik at du får din helt egen kontaktperson hos oss. Deres oppgave består blant annet i å støtte deg, samt gi det mulighet for hjemmebesøk når det passer deg best.

 

Nyhetsbrev

Du vil bli løpende orientert om produkter, nyheter, tiltak, konkurranser osv. via vårt VIP nyhetsmail som kommer en gang i kvartalet. Disse inneholder informasjon som er målrettet til VIP-kundene våre.

 

 

Interessert i å møte oss?

Vi er et team som er klar til å gi deg god service, og vi vil gjerne gjengjelde din interesse ved å investere tid til å finne den perfekte løsning for hundene/kattene dine og deg. Kontakt oss på  vip@olivers.dk eller fyll ut formularen nedenfor, så kontakter vi deg.

-->