SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Leker & treningsutstyr til hunder

Alle hundeeiere burde investere i hundeleker, da det er naturlig for hunder å gnage og bite i allverdens ting og saker.

På samme måte er det derfor også naturlig for hunden å leke. Som de fleste vet, stammer hunden opprinnelig fra ulven. Hunder deler derfor flere fellestrekk med ulven. Hunder blir født inn i vår verden, som ligger utrolig langt fra hundens naturlige liv. Derfor skal du lære hunden å ferdes i «menneske-verden», hvor hunden ikke på forhånd vet at den ikke får spise i yndlingsskoende dine. Hundeleker fås i mange variasjoner, hvor hver især har et formål om å imøtekomme hundens mange forskjellige behov og instinkter.


Tilbud på hundeleker

Vi tilbyr store rabatter på hundeleker av høyeste kvalitet. Som medlem av Club Olivers får du ekstra gode priser, nemlig hel topp til 50% rabatt på utstyr, og 30% rabatt på fôr. Det betyr at du kan få de beste hundelekene på markedet, til den beste prisen.

Les mer om de forskjellige typene hundeleker her – og finn de beste hundelekene til hunden din. 

Hundeleker som imøtekommer hundens instinkter.

Ute i naturen var ”leker" blant annet av bein og greiner, men da dette umiddelbart ikke er tilgjengelig i huset ditt, søker hunden andre ting som kan innfri det naturlige behovet for å bite og gnage i ting. Det kan god være at hundens valg ender med å være dine favorittsko – og det er ikke så merkelig.

Hunden går på kompromiss med dens instinkter, hvis dens naturlige behov ikke blir oppfylt. Konsekvensen er da en frustrert hund – og frustrerte hunder blir over feiloppfattet som uoppdragne, fordi de kan være vanskelige å bo sammen med.

Vi er veldig stolt av vårt store utvalg kvalitetsleker til hunder her på webshoppen. Hundeleker er nøye utvalgt på bakgrunn av mange års erfaring på området.

Vi har utvalgt de absolutt beste hundelekerne, og vi har derfor:

  • Hundeleker til trening og jakt
  • Aktivitetsleker
  • Intelligenshundeleker
  • Biteleker og tyggeleker
  • Huneleker til vann
  • Hundeleker til kos og underholdning

 

Hvilken hundeleke skal du velge?

Her på siden finner du et omfattende sortiment av hundeleker, og vi skjønner at det kan være vanskelig å velge det riktige for hunden din.

Det er forskjellig hva hunden foretrekker når det kommer til hundeleker. Det handler i høy grad om hvilken hunderase vi har med å gjøre, men selv hunder i den samme rasen kan ha helt forskjellige personlighetstrekk og dermed også forskjellige preferanser for hundeleker.

 

Til hundeeieren

Hvis du er kommende hundeeier, kan det være en god idé å sette seg grundig inn i hva slags hund du har med å gjøre. Hvis du allerede er hundeeier, kjenner du nok din egen hunds personlighet og behov godt, og derfor kan det være lettere å vite hva slags leker man bør velge. Start med å lese opp på hundens karakteristika for rasen, før du går i gang med å finne leker til nettopp din hund.

Les eventuelt vår raceportrætter (på dansk) her.

 

Hundeleker betyr mer enn du tror

Hundeleker kan faktisk gjøre mer for deg som hundeeier, enn du kanskje tror. Først og fremst får du en gladere hund – og en glad hund er en harmonisk hund. Her utdyper vi alle de mange ting som hundeleker kan gjøre for deg og din hund.

 

Hundelekens mange funksjoner

Som vi tidligere var inne på, har hunder forskjellige behov og instinkter alt etter hvilken hunderase (og hund) det er snakk om. Derfor er hundeleker også utformet med en lang rekke forskjellige formål og kvaliteter. Vi har samlet de absolutt beste hundelekene her på siden, så din hund med garanti kan få de optimale hundelekene. Hundeleker kommer i en masse forskjellige variasjoner, og de er utformet med forskjellige funksjoner.

 

En misforståelse

Det er en misforståelse at det kun er valper som trenger leker. I virkeligheten har alle hunder godt av å ha noe å leke med. Det er aldri for sent å investere i hundekerer, og mange vil se at hunden livner opp når de introduserer til leker.

 

Stressede hunder er sjeldent harmoniske hunder

De fleste hunder er alene hjemme det meste av dagen. Selv om hunder generelt sover mange av døgnets 24 timer, vil de fleste hunder kjede seg i løpet av dagtimene. Når hunden kjeder seg, kan de bli stresset, frustrerte og destruktive. Det er her at det kan oppstå problemer. Mange hundeeiere vil oppleve store prolemer da de får en hund som er vanskelig å bo sammen med. Det er synd for eieren – og det er mest av alt synd for hunden. En velstimulert hund er en balansert hund.

 

Hundeleker hjelper på kjedsomhet

Poenget er at den riktige hundeleken kan hjelpe på hundens kjedsomhet og frustrasjon. Som vi var inne på tidligere, så har forskjellige hunder forskjellige behov. De riktige hundelekene kan både hjelpe på psykiske frustrasjoner hos hunden din, men det kan også være med til å hjelpe på fysiske problemer, som tannskader.

 

Hundeleker til tennene

Veldig mange hunder har tannproblemer. Det kan skylles tannstein og belegninger på tennene, tannkjøttsbetnnelse og huller i tennene, men også i høy grad betennelse i tennene. Man kan forebygge denne situasjonen på mange måter. Det riktige hundefôret kan gjøre en stor forskjell, men utover det kan også tyggebein og leker sammen forebygge problemet. Her kan du blant annet kjøpe leker fra merket KONG, som er laget for å blant annet forebygge tannproblemer hos hunder. Det er vanskelig for hundene å fortelle oss og vise at de har vondt i tennene. Derfor skal vi som hundeeiere gjøre vårt beste for å forebygge tannskader og smerter i munnhulen hos hundene våre. Det kan vi blant annet gjøre med de riktige bitelekene.

Husk at også hunder trenger å få pusset tenner noen ganger. Vi selger tannpsuss til hunder her på siden under pleie à tannpleie. Hvis du mistenker at hunden din har smerter i munnhulen, tygger annerledes, har dårlig ånde eller har problemer med å bite i leker/bein, så gjør den en tjeneste å ta den med til en sjekk dyrlegen.

 

Biteleker til hunder

Biteleker til hunder kan massere gummer og tannkjøtt, og imøtekommer hundens naturlige instinkter og hjelper samtidig på kjedsomhet. Se mange kjente merker her på siden.

Det er forskjell på hva små valpetenner kan og skal bite i – og hva en eldre hund skal bite i. De to hundenes tenner har ganske enkelt forskjellige behov og begrensninger. Valpetenner klør, og derfor kan du som hundeeier forberede deg på at valpen kommer til å ville finne ting til å klø seg i gommene med – også skoene dine. Din seniorhunds tenner tåler derimot ikke helt like mye.

Unngå unødvendige konflikter med valpen din, og oppnå et bedre samarbeide med den riktige biteleken.

 

Intelligensleker til hunder

I en normal hverdan vil mange hunde ikke bruke intelligensen sin, og blir derfor understimulerte. Som kjent er understimulerte hunder også ofte ulykkelige og uharmoniske hunder. Det er sunt for hunder å bruke intelligensen deres – og her kommer intelligensleken inn i bildet.

Vi har et av de største utvalgene av intelligensleker til hunder, og alt av intelligensleker er nøye utvalgt så det hun er leker av høy kvalitet. Du blir overrasket over hvor stor glede hunden din kan få ved å bruke våre intelligensleker til hunder.

 

Hundeleker til jakt

Noen hunder har et sterkere jaktinnstinkt enn andre. For langt de fleste hunder er det sånn, at det å jakte gir stor glede. Her på siden finner du derfor også et utvalg av hundeleker som er ideellt til jakthunder, og alle de mange andre hundene som elsker å jakte noe.

OBS: vær oppmerksom på at ballkasting kan fremkalle stress hos hunden. Det kan ta flere dager før hunden er tilbake i balanse. Du bør holde godt øye med hundens adferd når dere for eksempel leker med ballkasting. Hvis hunden blir stresset, så stopp. Noen hunder elsker det selvfølgelig. Vi tilbyr både baller og andre typer leker til apport her på siden.

 

Hundeleker til trening

Oppdragelsen av hunden din trenger ikke å være kjedelig. Med de riktige treningslekene kan du lære hunden din morsomme triks. Vi har blant annet såkalte «klikkere» som er en annerkjent treningsmetode, hvor hunden belønnes med et klikk som alltid fort etterfølges av en godbit eller ros.

 

Aktivitetsleker til hunder

Alle hunder skal mosjoneres, men det er enda viktigere at de blir aktivert og stimulert. I forlengelse av intelligensleker, kan vi anbefale aktivitetsleker.

Aktivitetsleker til hunder handler (som navnet tilsier) om at hunden skal aktiveres. Aktivering av hunden er viktig. Det er for eksempel like viktig at hunden får snuse rundt under gåturen, som at den får mosjon. De fleste hunder har godt av aktivitetsleker. Aktivitetsleker handler først og fremst om at hunden bliver aktivert og beskjeftiget.

Det er naturlig for hunder å skulle jobbe for maten. Derfor tilbyr vi en lang rekke aktivitetsleker hvor hunden skal løse forskjellige aktivitetsoppgaver for å få tak i godbitene. Du blir nok overrasket over hvor mye tid hunden din kan bruke på denne typen leke. Resultatene er en stimulert hund som etterpå har lettere for å slappe bedre av. Se også våre spesielle fôrskåler fra Buster. Vi kan sterkt anbefale å bruke disse matskålene hver gang du gir hunden mat.

Aktivitetsleker dekker derfor over en lang rekke forskjellige hundeleker som du kan se her på siden.

 

Kosedyrsleker til hunder

Hundeleker kan både brukes til lek, til aktivering og til trening. Det er også hundeleker som er til for kosens skyld. Veldig mange hunder setter stor pris på myke hundeleker laget av plysj. Denne formen for leker brukes til ren og skjær kos og moro. Mange ignorerer denne typen leketøy fordi de har en oppfattelse av at det er skrøpelig og må byttes ut hele tiden. Slik er det heldigvis ikke i virkeligheten. Vi har nemlig funnet de beste plysjlekene med en utrolig slitestyrke.

 

Slitesterke hundeleker

Det er en dårlig unnskyldning at man unngår hundeleker bare fordi at det går fort i stykker. Det finnes en lang rekke hundeleketøysmerker – blant annet KONG hundeleker, som er spesialisert i slitesterke hundeleker. Se vårt store utvalg av slitesterke hundeleker.

 

Hundeleker til vann

Til alle de hundene som elsker å bade, har vi hundeleker som tåler vand og som flyter. Det anerkjente merket Chuckit har spesialisert seg i hundeleker til vann. Vi har valgt ut de beste produktene, så du har mulighet for å bruke masse leketid med hunden i vannet. Se det store utvalget av vannleker til hunder her på siden. OBS: det fleste av hundelekene på siden er vaskbare.

 

Har du spørsmål til hundelekene våre?

Vi har mange års erfaring med hundeleker, og det er denne erfaringen som har gjort det mulig for oss å samle de absolutt beste hundelekene til glede og fordel for deg og hunden din. Hvis du har spørsmål til noen av produktene våre, er du mer enn velkommen til å ringe eller skrive til oss.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg.