SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Hundeleker & Utstyr

Hos OLIVERS finner du et stort utvalg av hundeleker og hundeutstyr i god kvalitet. Vårt sortiment kommer i mange forskjellige foormer, farger og materialer til både store og små hunder.

Hundeutstyr holder hunden din sund og frisk

Hunder elsker å leke – både med andre hunder, deg og seg selv. Leker er derfor et must når du har hund, så den ikke finner egne morsomme alternativer, som å spise sko osv. Derfor er det viktig at hunden alltid kan finne noe å leke med, så den ikke blir «for kreativ».

Stort sortiment av hundeutstyr

Det er alt fra HYPER HYPER FLING BALLKASTER til å kaste tennisballen langt, solide gummiballer med tjukk hale så de hopper og ruller uregelmessig, myke frisbeer av merket ROGZ YOTS FRISBEE i bitevennlig materiale, solide aktiveringstau med knuter som hunden kan trekke i, til morsomme pipedyr i latex. Det er også myke tøydyr til hunden som elsker å bære det forsiktig i munnen. Det meste av hundeleker fra OLIVERS’s er laget i materialer som tåler å bli vaska.

Styrk hundens psyke med hundeutstyr

Aktiviteter som stimulerer hunden mentalt kan gjøres både inne og ute. Hvis været er dårlig, kan du med fordel ta gåturens mentale øvelser inn i stua, hvor hunden ikke blir forstyrret av for eksempel forbipasserende hunder. Hunden bliver fort sliten ved mental aktivering. Start gjerne med få minutter av gangen, og øk gradvis. OLIVERS’s har mye forskjellig hundeutstyr som stimulerer hunden mentalt, blant annet KONG ORIGINAL som er robuste leker i naturgummi, som hopper i uforutsigbare apporteringsleker og kan fylles med godbiter. Det er viktig at du som hundeeier tar ansvar for hundens utstyr, og sjekker at det for eksempel ikke er sprekker, mangler en bit, eller på andre måter er ødelagt. Husk å rengjøre hundens leker jevning, spesielt hvis du putter godbiter i det. Endelig er det også en god ide å kjøpe hundeleker i den riktige størrelse, for hvis det er for smått, kan hunden svelge det, og i verstefall bli kvalt eller få alvorlige skader på mage- tarmkanalen.