SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Voksenfôr

Finn kvalitetsfôr til din voksne hund på olivers.no
Vi har et stort utvalg av fôr til din voksne hunds individuelle behov.

På olivers.no kan du finne et stort utvalg av kvalitesfôr til voksne hunder. Enten det er OLIVERS fôr eller et annet fôrmerke som får hunden din til å logre med halen, har vi helt sikker et voksenfôr som oppfyller akkurat din hunds ernæringsmessige behov, samt dine ønsker og preferanser som eier.

På denne siden finner du naturligvis Olivers kvalitetsfôr til voksne hunder. Er din hund ikke helt glad i OLIVERS, kan du også finne et nøye sammensatt sortiment av andre kvalitets fôrmerker til din voksne hund. Felles for dem alle, er at du kan være sikker på, at fôret du legger i kurven på Olivers.no er av høyeste kvalitet, og at fôret oppfyller den voksne hunds ernæringsmessige behov til det fulle.

Les mer

Om OLIVERS hundefôr til voksne hunder

OLIVERS hundefôr er produsert av de beste råvarer fra naturens eget skattekammer og har alle kjøtt som 1. ingrediens.

I OLIVERS CLASSIC fôrprodukter brukes sunne og opprinnelige kornsorter som havre, sorghum og hirse, som alle har et lavt innhold av gluten og anses som noen av de sunneste kornsorter for mennesker såvel som dyr. Vårt fôr er ikke tilsatt hverken kunstige fargestoffer, smaksstoffer eller konserveringsmidler.

OLIVERS CLASSIC fåes dessuten i "single-protein" varianten "lam", som kun inneholder en enkelt proteinkilde, og derfor er særlig velegnet til hunder med allergi og fôrintoleranse.

OLIVERS GRAIN FREE produkter er vår fôrserie utviklet til hunder som ikke tolererer kornprodukter eller gluten - eller til deg som bare ønsker å fôre med et sunt og kornfritt fôr som samtidig forebygger allergi. Karbohydratene i våre kornfrie hundefôrprodukter kommer fra poteter og erter.

OLIVERS eksperter gir deg gjerne råd til valg av fôr som passer din hunds behov - vårt kundesenter sitter klar til å hjelpe deg på tlf. +45 43 64 13 64