Tilbud på Taste of the Wild hundefôr – Spar opp mot 30% i forhold til veiledende pris!

Du kan spare penger ved å kjøpe Taste of the Wild hundefôr hos oss. Ikke bare har vi løpene særdeles gode tilbud på Taste og Wild hundefôr, men du kan også kjøpe det til ekstra lave priser, hvis du melder deg inn i Club OLIVERS. Hos oss kan du spare opp mot 30% i forhold til veiledende priser på hundefôr fra Taste of the Wild! Her på siden kan du gå på oppdagelse i vårt særlig utvalgte sortiment av Taste og Wild hundefôr. Du skal ikke nøle med å kontakte oss, hvis du har noen spørsmål til fôret. Alternativt kan du bla deg lenger ned på denne siden, for å bli klokere på alt omkring det unike hundefôret fra Taste of the Wild.

Skal du velge fôr til din valp? Vi tilbyr en helt gratis valpepakke fra OLIVERS.

 

Tanken bak Taste of the Wild hundefôr – Hundene våre er tamme ulver?

Taste of the Wild hundefôr er et ganske spesielt hundefôr. Fôret skiller seg markant ut fra konkurrerende merker. De er elsket av hunder og hundeeiere verden over, og det er i hvert fall ikke uten grunn! Taste of the Wild hundefôr er fremstilt med hundens opprinnelige gener, fra avstamningen fra ulven, i bakhodet. Tidligere trodde man at det var kinesere, som for 15.000 år siden fremavlet hunder som vi kjenner dem i dag – fra den samme ulveflokken. Forskning har senere vist, at hundens DNA riktignok stammer fra ulven, men at de er avlet frem fra forskjellige ulveflokker rundt omkring i hele verden. Forskningen viser også, at alle hunder stammer fra ulver – ingen andre dyrearter har vært innblandet. Genetisk sett skiller hunder og ulver seg ikke mye fra hverandre. Den ulvetypen som hunden opprinnelig stammer fra, er i dag utdødd.

Taste of the Wild har tatt forskningsresultatene alvorlig. De har siden den gang utviklet et ganske spesielt fôr, som nettopp imøtekommer de behovene, som alle hunder i bunn og grunn har hatt gjennom flere tusen år. Herfra har vi Taste of the Wild.

 

Taste of the Wild har tatt høyde for utviklingen fra ulv til hund

Til tross for den nære slektskapen til ulven, har hundens fordøyelsessystem og tenner endret seg så mye, at hunder ikke lenger kan spise det samme som ulver. Dette har Taste of the Wild tatt høyde for. Fôret fra Taste of the Wild inneholder nemlig alle de samme viktige og velsmakende ingrediensene – men fôret er sammensatt slik at det lever opp til nåtidens hunders fordøyelsessystem. Både hunder og ulver er altetende/omnivorer. Det vil si at de spiser både kjøtt, frukt og planter, og kan fordøye næringsstoffer fra både animalske og planteprodukter. Dette skal dermed avspeiles i fôret. Animalske proteiner er ekstremt viktige, akkurat som at karbohydrater og plantefibre er avgjørende for hunders velvære og sunnhet. Taste of the Wild har samlet al den beste næringen, men tilpasset fôret så det imøtekommer nåtidens hunders fordøyelseskanal, tenner og behov.

 

Taste of the Wild hundefôr gir overlegne smaksopplevelser!

De spesielle ingrediensene i Taste of the Wild hundefôr med frukt, grønnsaker og vilt, betyr at fôret er overlegent i forhold til smaksopplevelsen. Man kan derfor med ro i sjela si at hundefôret fra Taste of the Wild setter mange av de konkurrerende merker grundig på plass. Smaken av hundefôret fra Taste of the Wild varierer. Det betyd at det finnes en fôrvariant til enhver hunds smak. Fôret får blant annet med smak av:

  • Lam
  • Fersk laks
  • Hjort
  • And
  • Villsvin
  • Bisonokse
  • … Samt grønnsaker og frukt såsom søtpotet og erter.

De mange ingrediensene kombineres, slik at der er forskjellige fôrvarianter som imøtekommer forskjellige hunders livsstil, smakspreferanser og behov. Det betyr eksempelvis at det finnes fôrvarianter fra Taste of the Wild som passer spesielt godt til en aktiv hund. Størrelsen på fôrpelletene er også tilpasset, hvor noen er særlig utformet i en størrelse som ligger bedre i munnen på aller minste hundene.

Ingrediensene i Taste of the Wilds hundefôr forebygger skader og bidrar til et sunt immunsystem og bedre fordøyelse. Hundefôret fra Taste of the Wild er så velsmakene, at det dessuten vil bringe stor glede i en hver hunds dagligdag.

 

Taste of the Wild inneholder masse proteiner, så hunden holder seg mett

Alt for mange hunder lider av overvekt. Én av de grunnleggende årsakene til dette, er mangel på mosjon. En annen vesentlig grunn, er at hundene blir overfôret. Det kan være vanskelig å motstå våre firbente venners tiggende blikk, og derfor blir mange hunder også fôret med middagsrester og godbiter. Taste of the Wild’s hundefôr er fult av protein. Mengden protein gjør at hunden vil føle seg mettere. Mange hundeeiere vil derfor oppleve at hunden tigger mindre etter de har byttet til Taste of the Wild hundefôr.

 

Søk rådgivning om hundefôr fra Taste of the Wild hos oss

Vi har utvalgt de forskjellige hundefôrerker med omhu, og vi har satt oss grundig inn i hver fôrtype. Det betyr, at vi har den ekspertise som skal til for å kunne veilede deg best mulig i å velge den helt riktige fôrtypen til hunden din.

Overveier du å kjøpe Taste of the Wild hundefôr? Det kan være vanskelig å vurdere hvilket fôr som passer best til din hund. Derfor er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice til en snakk om de mange forskjellige mulighetene. Er det noe du savner i vårt sortiment av Taste of the Wild hundefôr, er du selvfølgelig veldig velkommen til å sende en mail med ønsker og forslag til produkter.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Les også om: hundefôr fra Hills og hundefôr fra Eukanuba.