SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Prøveposer

Prøveposer på Olivers Hundefôr

Ønsker du å skifte merke eller er i tvil om hvilket hundefôr hunden din skal ha, så er det enkelt og billig å kjøpe en prøvepose fra Oliver's.

Test hvilket hundefôr din hund liker best. Det finnes prøveposer som dekker din hunds behov for kornfritt fôr, diett og slankefôr. Det finnes også prøveposer til unge og eldre hunder. Vi har 200 grams poser i mange varianter og til hunder i alle livsstadier. 

Er du i tvil om hunden din liker OLIVERS? Så kjøp en prøvepose!

Finnes det en bedre følelse, enn å vite at hunden din trives? Det synes i hvert fall ikke vi i OLIVERS Petfood. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av våre næringsrikt og trivselsgivende hundefôr, så du kan gi hunden din de beste vilkårene for et sunt hundeliv. Fôret vårt er stappfullt med proteiner, gode fettsyrer og naturlige ingredienser, men det er til gjengjeld helt fritt for tilsetningsstoffer og kunstige konserveringsmidler. Vi tror nemlig, at en naturlig hund er en sund hund! Hos OLIVERS vet vi hvor vanskelig det kan være å bytte til nytt fôr-merke eller fôr-type. Derfor har funnet en både lett og billig løsning til deg og hunden din. Prøv testposene våre, som kan fås med akkurat den typen for som hunden din skal over på. Med prøveposer kan du la hunden prøve forskjellige smaksnyanser og fôrsammensetninger, så du lettere kan ta det valget som passer best til ditt firbente familiemedlem.  

Smaksgaranti – din sikkerhet i at hunden din trives med OLIVERS fôret sitt.

Er du i tvil om hunden din kommer til å trives med det nye OLIVERS fôret sitt? Det er ingen grunn til bekymring. Vi tilbyr nemlig 100% smaksgaranti på alt av OLIVERS fôr – slik at du gjerne kan kjøpe en stor sekk, når du først har funnet en smaksvariant som hunden din liker. Vi gir deg nemlig pengene tilbake, og sender fôret i gratis retur, hvis hunden din ikke trives med fôret sitt.

For å utnytte smaksgarantien, skal du bare kontakte OLIVERS kundesenter på telefon +45 43 64 13 64 – så sørger vi for at fôret sendes i retur, helt uten omkostninger for deg. Smaksgaranti skal reklameres høyst 1 måned etter mottagelse av fôret, og det er en forutsetning at fôret returneres i original emballasje, og at det er minst 75% fôr igjen i posen.

 

OLIVERS Petfood er skapt til hundens behov

Her hos OLIVERS vet vi hvor viktig det er at fôret passer til hundens eksakte livsstadier. Se for eksempel vårt store utvalg av Senior hundefôr, som retter seg spesifikt til eldre hunders, da de har helt andre behov enn valpen. Disse aldersbetingede fôr-typer fås naturligvis også som billige testposer. Utover hundens alder, så er det jo også andre til som skal vurderes når man velger fôr-type. Har hunden din allergi? Er den disponert for allergi? OLIVERS Petfood har også en fôr-type til nettopp det. Den gode og korn-frie hundematen vår er et godt alternativ til vanlig hundefôr. Det smaker så god, og har så mye kjøtt, at hunden din uten tvil vil elske det. Du kan selvfølgelig også finne det korn-frie fôret i testposer. Skjem bort hunden din med produktene våre – den vil elske deg for det!