SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Classic Hundefôr

OLIVERS er fremstillt av utvalgte kvalitetsråvarer uten bruk av kunstige tilsetningsstoffer. Vi har bevisst fravalgt hvete, rug, bygg og soya, for å senke risikoen for at hunden utvikler allergi. Vær oppmerksom på at ingrediensene i alle OLIVERS produkter er nøye tilpasset hundens utviklingsstadie og energinivå. Derfor skal du velge det fôret som passer til din hun, akkurat her og nå. 

 Dette sier kundene våre om OLIVERS Classic hundefôr: 

***** Kennel Crazy Little Diamond, OLIVERS kunde: "Hundene mine fungerer godt på Classic-fôret deres.."

"Hundene mine fungerer godt på deres Classic fôr. God, sikker, vennlig og kjapp betjening".


***** Malene Rohr Andersen, OLIVERS kunde: "Min hund har alltid med glede spist classic-produktene"

"Syns man får en veldig god service hos Olivers, og produktene er gode! Hunden min har alltid gledelig spist classic-produktene med kylling eller lam"


***** Gurli Bundgaard, OLIVERS kunde: "Fordi jeg er så lettet over å finne et hundefôr som lever opp til hva jeg mener der skal inneholde". 

"Fordi jeg er så lettet over å finne hundefôr, som lever opp til hva jeg mener det skal inneholde. Ikke en masse skjult fyllstoff, ren vare, og diverse urter mm., de har dokumentert virkning i forhold til forebyggelse av bl.a. leddproblemer. Jeg lager selv mat til Berner Sennen min, og prøver å sammensette maten så den lever opp til de behovene som jeg mener den har. Her er alt jeg bruker økologisk. Fôret deres er det daglige supplement til "hjemmebrygget" mitt. Jeg har valgt fôret deres, fordi jeg mener å kunne gjennomskue deklaresjonene deres, med andre ord, så har jeg tillit til deklarasjonenes deres."

 

OLIVERS Classic - et sunt hundefôr til alle livsstadier

Hos OLIVERS har vi med vårt Classic hundefôr spesialisert oss i å produsere hundemat bestående av kvalitetsråvarer, hvor man ikke har gått på kompromiss med noen ingredienser. Vi har fjernet alle kunstige stoffer, som fargestoffer, smaksstoffer og unaturlige konserveringsmidler - OLIVERS er helt og aldeles velsmakene og naturlig hundefôr, akkurat som vi mener det burde være. 

OLIVERS Classic hundefôr inneholder produkter tilpasset livsstadiet til hunden din. Det vil se at du kan finne Classic hundefôr til hunden din, uansett om den er valp, voksen eller senior. Her er ingrediensene nøye målt og koordinert til hundens livsstadier, så den får alle de næringsstoffer som den trenger. 

 

OLIVERS Classic hundefôr - et allergivennlig valg

Mange hunder har allergi av en eller annen art, og her spiller kosten en stor rolle. Hundefôr som har de mest tradisjonelle konsortene på ingredienslisten er ofte en av årsakene, da dette ofte inneholder lagermidler som er vanskelig for fordøyelsessystemet å bryte ned. Resultatet er problemer med fordøyelsessystemet, hud og pels. 

Hos OLIVERS har vi i Classic produktserien nøye utvalgt de sunneste kildene til karbohydrater, som poteter, erter, ris og sunde opprinnelige kornsorter som havre, sorghum og hirse. Hvert produkt i Classic serien inneholder 3-6 av disse ingrediensene, og sammen med de resterende ingredienser utgjør det er sunt og nærende og avbalansert full-fôr produkt. OLIVERS har dessuten alltid kjøtt som 1. ingrediens og varianten "lam" gir deg muligheten til å velge et fôr med kun én proteinkilde. Noe som ofte er et godt valg til hunder med allergi.