SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Kornfritt

Kornfritt hundefôr fra OLIVERS er naturlig hundefôr uten korn, og er et opplagt valg til deg som søker et allergivennlig hundefôr.

OLIVERS kornfrie hundefôr har nemlig potet og erter som karbohydratkilde, og er derfor et 100% korn- og glutenfritt hundefôr. Alt OLIVERS kornfrie hundefôr har et høyt innhold av kjøtt, og er sammensatt av naturlige råvarer, og av så få ingredienser som mulig for å minske risikoen for allergi, og gir deg et allergivennlig hundefôr. Se vårt utvalg av kornfrie hundefôr nedenfor, eller les mere her.

Er du i tvil omkring valg av hundefôr til hunden din, så er du alltid velkommen til å kontakte foreksperten vår i kundesenteret på tlf. +45 43 64 13 64 for ytterligere veiledning omkring fôrvalg. Ellers kan du alltids prøve fôret og utnytte deg av smaksgarantien hvis hunden din sier nei takk, og få pengene tilbake. 

Kornfritt hundefôr uten tilsetningsstoffer

OLIVERS kornfrie hundefôr er et naturlig kvalitetsfôr til hunder, og baserer seg på vår komplette og balanserte kornfrie oppskrift, som er sammensatt for å oppnå et allergivennlig hundefôr som også lever opp til mange kunders ønske om å fôre med et hundefôr uten korn. Alt OLIVERS kornfrie hundefôr har et høyt innhold av kvalitetskjøtt eller fisk, samt et tilpasset innhold av omega-3 og omega-6 fettsyrer. OLIVERS kornfrie hundefôr er sammensatt fra OLIVERS strenge kvalitetskrav, og inneholder alle de viktige næringsstoffene som hunden din har bruk for gjennom hele livet. Dessuten har vi tilsatt en rekke ekstra sunde ingredienser, som dyrlegene våre mener bidrar positivt til din hunds generelle sunnhet og trivsel.

Vi har navngitt disse ingrediensene «OLIVERS Boosts», fordi de booster hundens sunnhet og velvære: OLIVERS Triple fiberplan – ertefibre, betefibre og sikoriefibroe understøtter hundens tarmfunksjon og hjelper med en sund fordøyelse. OLIVERS Flex-c med glukosamin og chondrotin bidrar til optimal leddfunksjon. OLIVERS Omega-3 boost med fiskeolje gir en sunn og blank pels. OLIVERS digestion boost med funksjonelle fibre mm (Fos, Mos og Yucca) bidrar også til en sunn tarmfunksjon. OLIVERS Aura boost med naturlige biologiske antioksidanter bidrar til hundens generelle velvære og trivsel.

OLIVERS kornfrie hundefôr er sammensatt av de beste råvarene av høy kvalitet, fra naturens egen skattekiste – og den kornfrie hundematen er derfor også det riktige valget til deg som er ute etter et allergivennlig hundefôr, da du her både får et hundefôr uten tilsetningsstoffer, og et hundefôr uten korn og gluten. OLIVERS hundefôr uten korn er nemlig, akkurat som alt annet OLIVERS hundefôr, ikke tilsatt kunstige fargestoffer, kunstige smaksstoffer eller kunstige antioksidanter.


 

OLIVERS kornfrie hundefôr til hunder med særlige behov

Hos OLIVERS vet vi at noen hunder er spesielt følsomme og derfor trenger et allergivennlig fôr, som samtidig har ekstra oppmerksomhet omkring for eksempel sensitiv hud, pels og mage. Det er også mange hunderaser hvor man skal være ekstra oppmerksom på leddpleie. Derfor har dyrlegene våre utviklet en rekke varianter av OLIVERS hundefôr uten korn, som samtidig tar spesielt hånd om utvalgte utfordringer, som vi ofte ser hundeeiere sliter med i hverdagen.

Disse produktene har lam eller fisk som kjøtt-kilde, og er blant annet utviklet til hunder som er allergiske mod de mest brukte proteinkildene, typisk fjærkre. Fjærkre-allergi er en av de absolutt vanligste allergier hos de firbente vennene våre. OLIVERS kornfrie hundefôr med lam eller fisk har derfor en rekke egenskaper som tilgodeser noen av utfordringene som hyppigst ses hos hunder, som for eksempel ledd-problemer, allergi eller sart fordøyelse.


 

OLIVERS kornfrie hundefôr med lam – et opplagt allergi-hundefôr til hunder med følsom fordøyelse

OLIVERS kornfrie hundefôr med lam har et høyt innhold av lam, og kan derfor med fordel anvendes til hunder som ikke tåler fjærkre eller gluten, samt til hunder med følsom fordøyelse. Da fôret kun inneholder lam som eneste kjøttkilde, er det perfekt for hunder som er allergisk mot fugl. OLIVERS kornfritt hundefôr med lam fås til voksne hunder, og som noe nytt lanserer vi nå også et kornfritt valpefôr med lam, så du har mulighet for å fôre med et sunt valpefôr som samtidig oppfyller det som de fleste hunder har bruk for i et allergivennlig hundefôr.


 

OLIVERS kornfrie hundefôr med fisk – et opplagt allergivennlig hundefôr til hunder med leddproblemer

OLIVERS kornfrie hundefôr med fisk har et høyt innhold av fisk, fiskeolje og omega-3 fettsyrer. OLIVERS Fish grain free inneholder glukosamin og chondroitin, og har et høyere innhold av omega-3 fettsyrer enn omega-6 fettsyrer. Dermed lever dette kornfrie fôret opp til de kravene man stiller til et «ledd-fôr» til hunder. OLIVERS kornfrie hundefôr med fisk er også et opplagt valg til hunder med allergi, som ikke tåler fjærkre eller gluten. OLIVERS kornfritt hundefôr med fisk fås til voksne hunder, og som noe nytt lanserer vi nå også et kornfritt valpefôr med fisk, slik at du har muligheten til å fôre med et sunt valpefôr, som både oppfyller det som de fleste hunder trenger i et allergivennlig fôr, men også pleier ledd og forebygger leddproblemer.


 

OLIVERS kornfrie fôr til veldig aktive hunder

Til aktive hunder med et høyt energibehov, har OLIVERS også utviklet et kornfritt hundefôr med ekstra høyt protein-innhold, og økt energiinnhold. OLIVERS kornfrie hundefôr til aktive hunder er det opplagte fôrvalg til for eksempel brukshunder, eller hunder som løper fritt rundt sammen med andre hunder hele dagen. Vårt active hundefôr er også et godt valg, hvis du har en hund som trenger å legge på seg. OLIVERS kornfrie fôr til aktive hunder brukes av mange av OLIVERS profesjonelle kunder, som for eksempel sledehunder, jakthunder m. m.


 

OLIVERS kornfrie fôr med lavere kaloriinnhold

Til hunder som trenger et fôr med lavere kaloriinnhold har vi OLIVERS Weight control grain free, som er velegnet til hunder som har en tendens til å bli overvektige. OLIVERS Weight control grain free, er et kornfritt hundefôr med lavere kaloriinnhold og masse fibre som gir en større metthetsfornemmelse, og samtidig sikrer at hunden får alle de viktige næringsstoffene, på tross av det reduserte innholdet av energi.


 

OLIVERS kornfrie hundefôr med ekstra høyt innhold av kjøtt

OLIVERS Max meat er et natulig kvalitetsfôr til hunder, basert på at hundene våre naturlig er kjøttetere. OLIVERS Max meat er derfor et kornfritt hundefôr med ekstra høyt innhold av kjøtt. I OLIVERS Max meat til voksne hunder og i OLIVERS Max meat til valper, er 80% av ingrediensene av animalsk opprinnelse. I OLIVERS Max meat til eldre hunder, er det 70%. Samtidig er 68% av de animalske ingrediensene fra ferskt kjøtt av god kvalitet (64% i Max Meat kornfritt valpefôr). OLIVERS Max Meat hundefôr uten korn, er kanskje det nærmeste du kommer BARF – bare uten alt styret med tillagingen og bekymringen for om hunden får de nødvendige næringsstoffene den trenger. OLIVERS Max meat hundefôr er 100% korn- og glutenfritt, og er heller ikke tilsatt kunstige fargestoffer, kunstige smaksstoffer eller kunstige antioksidanter.


 

Kornfritt hundefôr til hundens forskjellige livsfaser

Alt etter hvilken livsfase hunden din befinner seg i, så vil den ha forskjellige behov. Derfor er OLIVERS kornfrie hundefôr tilpasset hundens fysiske stadier på forskjellige steder i livet. For eksempel har hundevalper et større behov for fôr som passer på oppbygning av bein og ledd, fordi de er i vekst. Eldre hunder trenger et fôr som har et lavere innhold av kalorier, men mere proteiner. Når du velger et fôr som et tilpasset hundens aktuelle livsfase, er du sikker på at din firbente venn alltid har de mest optimale betingelsene for god helse.  

OLIVERS kornfrie hundefôr finnes i varianter som er itlpasset alle hundens livsstadier – helt fra den er valp til den blir gammel. For enkelthetens skyld, vil du se av hver livsfase har sin egen farge på posene våre.

Hundefoder livsfaserUansett hvilken hunderase du har, så inneholder OLIVERS fôret alt det hunden din trenger

Oppskriftene våre er derfor like uansett om du skal ha kornfritt fôr til en liten rase eller en stor rase. Med én enkelt unntagelse: nemlig valpefôr – her stiller store hunderaser spesielle krav til fôret, så lenge de er i vekst. Det er fordi de skal vokse mere og fortere enn de mindre rasene. Derfor finner du OLIVERS kornfrie valpefôr til både valpe fra små og store raser.

Bortsett fra dette, betyr «Small, Medium og Large» i OLIVERS terminologi, bare en forskjell i størrelsen på fôrpillene. Her kan du velge mellom en liten pille, en mellomstor eller en stor variant. Det som passer til hunden din er ofte avhengig av hundens størrelse, men det aller viktigste, er hva hunden helst har lyst på.  


 

Dette sier OLIVERS kunder om OLIVERS kornfritt hundefôr:

Susanne Pedersen, OLIVERS kunde – gir OLIVERS 5 stjerner:
"Vår labrador har blitt helbredet med dette fôret…"

"Lett å bestille, rabatt som brukes ved kjøp, samt fraktfri levering og våre to hunder liker maten. Adult Fish er godt mot behandling av sopp i ørene, samt hot spots i hunden (allergi). Vår labrador har blitt helbredet med dette fôret for sine ører og en tidligere hund mot disse «hot spots»".
 

Claus Brandborg Johansen, OLIVERS kunde – gir OLIVERS 5 stjerner: 
"Et helt igjennom godt produkt"

"Et helt igjennom godt produkt og hunden min blir så deilig blank i pelsen av det og hun er glad for spesielt dem med lam og grain free. Kan varmt anbefales og så er det ikke så dyrt som man skulle tro. Og rask levering helt til døren. Og hundegodbiter i kassen hver gang noe hunden liker :-)"
 

 

Bestill en smaksprøve på OLIVERS kornfritt hundefôr

Vårt utvalg kornfritt hundefôr er stort, og vi er klar over at det kan være vanskelig å velge. Derfor tilbyr vi også prøveposer på alt hundefôret uten korn, så du kan prøve deg frem i forhold til smaksvariant og størrelsen på forpelleten. Vil du gjerne bare hoppe ut i det, kan du trygt kjøpe en stor sekk fôr med en gang. Hos OLIVERS har vi nemlig smaksgaranti på alt fôr. Det betyr at du kan få pengene tilbake eller bytte til en annen variant, helt uten omkostninger for deg, slik at du ikke kommer til å sitte inne med en smaksvariant som hunden din ikke liker.

Uansett hvordan du foretrekker å gjøre det, har vi sørget for at det skal være lett og trygt å finne fram til akkurat din hunds favoritt av OLIVERS kornfrie hundefôr.