SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Hill's hundefôr

Tilbud på Hill’s hundefôr – Kjøp Hill’s hundefôr til den beste prisen

Når du kjøper Hill’s hundefôr hos oss, kan du spare penger. Vi har stadig vekk tilbud på Hill’s hundefôr. Du kan også melde deg inn i ClubOLIVERS nå og spare 30% på Hill’s Science Plan hundefôr, hver gang du handler hos OLIVERS.

Gå på oppdagelse i de mange Hill’s Science Plan variantene nedenfor – eller scroll ned i bunnen og få svar på alle spørsmålene dine om Hill’s hundefôr. Her på siden kan du finne den Hill’s Science Plan varianten som matcher akkurat din hunds behov best.

 

Hill’s hundefôr - Misjonen

Vi er hva vi spiser – og det samme gjelder for våre firbente venner. Hundens ernæring gjennom livet er avgjørende for hundens velvære, og hvorvidt hunden får et langt og sunt liv.

Misjonen bak Hill’s hundefôr er å forlenge og berike levetiden for hunden, så det spesielle båndet mellom hund og eier kan fortsette i så mange år som mulig.

Det er selvfølgelig forskjeller i presis hva hunder har bruk for. Derfor er det også forskjell på hva din hund trenger, sammenlignet med nabohunden. Nettopp dette er fokuspunktet for Hill’s hundefôr.

Hill’s tilbyr derfor næringsrikt hundefôr som sammensettes på bakgrunn av hver hunds individuelle behov og livsstadium. Ved hjelp av forskning, inneholder Hill’s hundefôr den optimale balanse mellom næringsstoffene. Hill’s hundefôr sammensettes på grunnlag av hundens:

 • Alder
 • Vekt
 • Aktivitetsnivå
 • Andre individuelle sunnhetsbehov

Når hundefôret imøtekommer den enkelte hunds behov, blir mange eiere overrasket over effekten. Noen hunder livner ganske enkelt helt opp, og kvikner til!

 

Hill’s Science Plan hundefôr - Historien

Hill’s hundefôr er utviklet av mer enn 220 dyrleger og forskere som er spesialister i ernæringskorrekt fôr. Hill’s hundefôr selges i mer enn 86 land. Dyrleger over hele verden anbefaler og fôrer deres egne hunder med Hill’s fôr – og dette skjer i større grad enn ved noen andre fôr-merker!

 

Hill’s hundefôr fås i 4 forskjellige merker:

 • Hills Prescription Diet
 • Hills Ideal Balance
 • Hills VetEssentials 
 • Hills Science Plan

Vi forhandler Hill’s Science Plan fôr, da vi tror at skreddersydd kvalitetshundefôr har en avgjørende betydning for hundens velbefinnende og levetid.

Hver fôr-pille i Hill’s Science Plan inneholder den næringen som skal til for at din hunds liv blir så langt, og så sunt, som overhode mulig. Hvis du velger det riktige fôret, blir du nok overrasket over hvor stor positiv forandring du vil se i livet til hunden din. Det er ikke usedvanlig at hunder livner til etter de skifter til et bedre fôr. Det riktige fôret kan bekjempe alderdomstegn hos hunden din!

 

Ingredienser i Hill’s hundefôr

Ingrediensene i Hill’s hundefôr er nøye utvalgt så alle ingrediensene er av toppkvalitet. Det forskes hele tiden i sammensetning og balansering i essensielle næringsstoffer. Ingrediensene i Hill’s hundefôr er sammensatt slik at det oppfyller den individuelle hunds spesifikke behov.

 

Slik velger du Hills hundefôr

Akkurat som hos mange andre merker, kan det virke bort imot umulig å navigere i de mange forskjellige variantene av hundemat. Derfor har vi laget en liten guide til hvordan du velger det beste Hill’s hundefôret til hunden din.

Du kjenner hunden din bedre enn noen andre. Når du skal velge Hill’s hundefôr, er det først og fremst denne viten, som du skal ta med deg videre.

 

Valg av Hills hundefôr - Alder og livsstadium:

Det første som har en innflytelse på hvilken Hill’s fôr-variant du skal velge, er hundens alder. Det er nemlig stor forskjell på hva en hundevalp trenger, og hva en eldre hund med skrøpelige gamle ledd og bein skal ha å spise.

Hundevalper er ofte veldig aktive, og de skal derfor ha en annen energisammensetning i fôret, enn de eldre hundene, som ikke har den samme forbrenningen som de en gang hadde. Riktig ernæring til hundevalper er viktig, hvis utviklingen av hjerne, øyne, og spesielt ledd og bein skal være optimal. Her på siden forhandler vi både Hill’s Valpefôr og Hill’s Seniorfôr.

Er hunden din gravid, eller hvis den har valper, så er det også noen særlige næringsstoffer som er avgjørende for om hunden får den korrekte næring. Gravide og lakterende tisper har nemlig spesielle behov, og trenger ekstra energi.  

Valg av Hills hundefôr – Vekt

Hill’s hundefôr kan kjøpes både til store og små hunder. Generelt er det stor forskjell på hva store hunder trenger, sammenlignet med mindre hunder. Store hunder blir generelt ikke like gamle som små hunder. Muskler og ledd på henholdsvis store og små hunder er dessuten utsatt for forskjellige utfordringer. Vi forhandler både Hill’s hundefôr til store og små hunder.

 

Valg av Hills hundefôr - Aktivitetsnivå:

Det sier nesten seg selv, at en veldig aktiv hund skal ha en annen energisammensetning enn en hund som har et lavt aktivitetsnivå. Dette tar Hill’s naturligvis også høyde for. Derfor finnes det Hill’s hundefôr-varianter som er ideelle for moderat aktive, aktive, og også mindre aktive hunder.

 

Valg av Hill’s hundefôr - Særlige behov:

Har hunden din særlige behov? Kanskje sliter hunden din med dårlige ledd, overvekt, dårlige tenner – eller noe helt fjerde?

Hill’s hundefôr tilgodeser som sagt din hunds særlige behov. Derfor er Hill’s Science Plan et sortiment av fôr, som blant annet tilgodeser følgende sunnhetsproblemer hos hunder:

 • Vektstyring
 • Ledd & mobilitet
 • Sunn hud og pels
 • Sunn fordøyelse
 • Tannpleie & munnhygiene
 • Energi & psykisk velvære

 

Valg av Hill’s hundefôr – Serveringspreferanser:

Det er stor forskjell på om hunden foretrekker vådfôr eller tørfôr. Hill’s hundefôr kommer også i våtfôr-utgaven, men her skal du være oppmerksom på at hundens gummer, tannkjøtt og tenner ikke blir aktivert på den samme måten, som når den spiser tørrfôr. Tørrfôr har generelt en positiv innflytelse på tannstein, og det virker også forebyggende mot tannproblemer hos hunder. Vi forhandler også Hill’s våtfôr. Mange supplerer Hill’s våtfôr med Hill’s tørrfôr. Det kunne for eksempel være et godt alternativ, hvis hunden din nettopp har fått en tannbehandling, eller trukket tenner.

Les mer om tannpleie til hunder her.

 

Søk rådgivning om hundefôr hos oss

Overveier du å kjøpe Hill’s hundefôr? Det kan være vanskelig å vurdere hvilket fôr som passer best til akkurat din hund. Derfor er du alltid velkommen til å kontakte oss til en snakk om forskjellige muligheter.

Se vårt store utvalg av hundefôr her.

 

Savner du et Hill’s hundefôr-produkt?

Vi utvalgt vårt sortiment av Hill’s hundefôr til å matche dine behov og ønsker best mulig. Hvis det er noe du savner i sortimentet av Hill’s hundefôr, er du selvfølgelig velkommen til å sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter, til kundesenteret vårt.

Vi gleder oss til å høre fra deg.