SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Hund

Hos OLIVERS går vi etter god kvalitet som første prioritet når vi velger ut hundeprodukter. OLIVERS har eksistert siden 1998, og har derfor mange års erfaring med å finne de aller beste hundeproduktene i den beste kvaliteten, samt å sikre at du får den beste rådgivningen på området. 

Eksempelvis kan du på websitet "Tips & guides" for å lese relevante artikler fra dyrlegen vår, om alt fra allergi til overvekt. Du kan også lese artikler om trening og adferd, og ikke minst gode tips til hvordan du sikrer deg at hunden din lever det gode hundeliv.

Vi har et bredt utvalg av hundeprodukter, og leter hele tiden etter nye produkter til hunden din, som ikke bare skal være funskjonelle, men også av god kvalitet og i fine designs. Uansett om du søker et kvalitetsfôr uten korn, fettfattige og tannrensende godbiter, loppemidler, olje til pelsen eller en god og myk hundekurv, så er vi i OLIVERS dedikert til å hjelpe deg med å finne akkurat det du er ute etter. 

Alt hva hunden begjærer av hundeartikler

OLIVERS er den ultimative online shop for hundeprodukter til en god pris, og med levering til døren. Gå på oppdagelse på hjemmesiden, og se alle de gode tilbudene. Vi har helt sikkert også noe, som passer til deg og din hund. 

Vi har alt innenfor hundefôr, uansett om du har en liten eller stor hund. Eller om du har en hund med allergi eller en overvektig hund, eller kanskje en hund som skal ha kornfritt fôr. Er du i tvil om du skal skifte merke, eller hvilket fôr du skal kjøpe for å imøtekomme akkurat din hunds behov, så kan du alltid bestille en prøvepose. 

OLIVERS har også godbiter til alle anledninger - uansett om du trenger godbiter til trening, godbiter til allergivennlige eller fettfattige, fyldte kjøttbein, hundetannkrem mm. 

Du kan også kjøpe hundesjampo, loppemiddel, potepleie, børster til kort- og langhårede hunder, alt levert hjem til deg. 

OLIVERS har også et stort utvalg av hundeseler, hundebånd, transportbur, matskåler, hundesenger mm. Alt sammen til både små og store hunder. Videre selger vi også hundeleker, for eksempel robuste pipedyr i latex eller plysj, samt aktiveringsleker som stimulerer nyskjerrighet og udfordinger til hunden. Alle hunder har bruk for å bli mentalt stimulert og aktivert. Med en aktiveringsleke er det mange muligheter for å aktivere hunden din selv i en travel hverdag. 

Pakkeløsninger til alle slags hunder

Vi selger også forskjellige pakkeløsninger som for eksempel valpepakker, hvor du kan velge om valpepakken skal være ti store eller små hunder. Du kan også velge en kombipakke, hvor du kan velge å få en startpakke til en kresen eller kanskje en allergisk hund. 

Vi har løpene tilbud på hundeprodukter, så husk å sjekke fanen "Tilbud" under menyen i venstre side. Her finner du de aktuelle tilbudsvarer. 

OLIVERS har dessuden sitt helt eget fôr- og godbitsmerke, og diverse brands innenfor hundeprodukter. Eksempelvis kan du velge mellom flere merker, når du kjøper loppemidler, hundebånd og hundeseler m.m.