Holdningene våre til kvaliteten av hunde- og kattefôr er klare

OLIVERS er hunde- og kattefôr i luksus/superpremium-kvalitet og består kun av de beste ingrediensene.

Akkurat som du ikke vil inngå en binding med innholdet i kjøleskapet ditt hjemme, skal du heller ikke inngå en binding med fôret til hunden eller katten din.

Mer enn noensinne før er fôr blitt et spørsmål om holdninger. I OLIVERS er livskvaliteten til hunder og katter det viktigste. OLIVERS måltider, som både er velsmakende og sammensatt av de helt riktige ingrediensene, er uendelig langt fra betegnelsen av griseri. Hos OLIVERS er holdningene våre veldig klare: vi vil ikke bruke annet enn det beste til våre egne hunder og katter, så hvorfor skal du?

Alt av fôret vårt er omfattet av OLIVER’S SmagsGaranti™. Vi lover at OLIVERS blir husets favorittmåltid, ellers tar vi tilbake posen – uten tvil!

”Kjøtt og animalske biprodukter” i OLIVERS dekker kjøtt fra dyr som er godkjent til menneskelig forbruk før de slaktes. F.eks. er det ferske kyllingkjøttet vårt uten ben som er igjen etter de lett tilgjengelige kjøttstykkene fjernet. Det kan også være partier av store kjøttstykker som er i overskudd etter slakting. Alt kjøttet er friskt, salmonellafritt og har ikke forfalt vanlige utløpsdatoer. I tillegg til OLIVERS kvalitetsfôr til alle stadier av hunden eller katten din sitt liv har vi også et stort godbitsutvalg som spender fra naturlige godbiter til ren ”fredagskos”. I tillegg har vi pleie- og velferdsprodukter og et stort utvalg av spennende OLIVERS merkevarer.

Kort sagt finner du alt til hunden eller katten din hos OLIVERS – og vi garanterer at du ikke skal inngå en binding!

 

Gode hilsner fra

Alle oss i OLIVER'S