Starmark Rubbertuff Treat Stump, Starmark

Starmark Rubbertuff Treat Stump

Starmark Everlasting Treat Wheeler er perfekt til å holde tyggeglade hunder opptatt i timevis. Passer til mange forskjellige godbiter og fôrpellets. Everlasting Treat Wheeler kommer med den originale Everlasting Treat med tannrensende riller i...
Les mer
kr 179,40 Club OLIVERS pris

Fra kr 269,10 Ikke klubbpris

Price Before kr 299,00 Vanlig pris

Club OLIVERS medlemspris. Prøv første måned gratis (heretter 99,-/md.) og du kan oppsi medlemskapet når det passer deg.

  • Du sparer 30% på hunde- og kattefôr
  • Du sparer opptil 50% på tilbehør
  • Alltid gratis frakt på Olivers eget tørrfôr

 

Starmark Everlasting Treat Wheeler er perfekt til å holde tyggeglade hunder opptatt i timevis. Passer til mange forskjellige godbiter og fôrpellets. Everlasting Treat Wheeler kommer med den originale Everlasting Treat med tannrensende riller i toppen, som kan erstattes med en refill når den er brukt opp. Du kan utfordre hunden din enda mer ved å ha mindre godbiter inne i ballen. Ballen er laget i Starmarks «Virtually Indestructable Material» som er sterkere enn gummi, og perfekt til kjever og iherdige tyggere. God for tannhygiene. Leken er latex-fri, vinyl-fri og phtalat-fri. Gir mange timer med utfordrerne lek. Aktivitetsballen hjelper med å redusere dårlig atferd relatert til kjedsomhet. 

Starmarks produkter avspeiler den måten som hunder lærer og har det morsomt på. Starmark er mentalt stimulerende leker, treningsredskaper og godbiter utviklet i tett samarbeide med trenings- og atferds spesialister Starmarks aktivitetsleker hjelper med å holde hunden mentalt opptatt med aktiviteter som den synes er morsomme. Leken fremmer hundens naturlige søke- og jaktatferd, samt forebygger kjedsomhet og destruktiv atferd.  

Starmarks leker kan med fordel brukes sammen med Starmarks spesielle godbiter, eller sammen med en porsjon av hundens normale fôr, så måltidet blir en morsom og stimulerende lek. 

Størrelse:

S (6,5 cm)
M (9 cm)
L (11,5 cm)


Varenummer: Starmark-Rubbertuff-Treat-Stump

Størrelse:

S (6,5 cm)
M (9 cm)
L (11,5 cm)

OLIVERS

FAST LEVERING AF FÔR

Pig

Spar 10%
ved hvert kjøp

Car

Fast levering
- du velger hvor ofte

 
  • Aldri mere tom for fôr.
  • Spar 10% fast på fôrinnkjøp.
  • Ingen binding – lett endring av leveringsintervall.
  • Utfyll intervallet til venstre – så er du i gang.
  • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vite mer? Klikk og se guiden vår Læs mere om abonnement