Valpefôr - Taste of the wild

Grunnlaget for hundens sunnhet, legges mens den er valp.

Hos OLIVERS finner du et stort utvalg av valpefôr av den høyeste kvalitet, skreddersydd til å imøtekomme de ernæringsmessige behovene som valpen din har i vekstfasen. I Olivers fôrserie til valper, finner du både Classic valpefôr, kornfritt valpefôr, økologisk valpefôr, samt valpefôr med ekstra høyt kjøttinnhold i Olivers Max Meat. Har du preferanser for et annet merke, har vi helt sikker også noe for deg og valpen din. For eksempel har vi nå også Hill’s Scienc Plan valpefôr, samt Eukanuba valpefôr.

OLIVERS eksperter gir deg gjerne gode råd til valp av valpefôr, som passer til din valps behov. Kundesenteret vårt sitter klar til å hjelpe deg, på telefon: +45 43 64 13 64

Les mere

Dette sier kundene våre om OLIVERS valpefôr

***** Anne Bredahl Høedholt, OLIVERS kunde: "Valpen min er vill med maten"

"Er helt ny kunde. Leveringen var perfekt, og valpen min er vill med maten.".

 

***** Anette  Visholm, OLIVERS kunde: "Det har alltid fungert optimalt på mine hunder"

"Har brukt Olivers stort sett siden dere startet. Der har alltid fungert optimalt på mine hunder. Jeg fikk ny hund for 2 år siden, og prøvde i den forbindelse å skifte til et annet merke, men måtte etter ¾ år prøve dere igjen. Nå fungerer hunden min optimalt! Takk for det. Dere er raske til å levere – og bare det, at man kan velge størrelse på forpelleten, gjør med så glad i topen :-)!»

 

 

Hvorfor er valpefôr viktig?

En valp vokser og utvikler seg like mye i sitt første leveår, som et menneskebarn gjør på ca. 14 år. Derfor er det veldig viktig å velge det helt riktige fôret til valpen i vekstperioden, da feilfôring kan innvirke på utviklingen av forskjellige vekstlidelser som beinhinnebetennelse og buende skinnebein. Valpefôr skal derfor være perfekt balansert, slik at de normale kroppsfunksjoner opprettholdes, og normal vekst og beinutvikling kan skje.

 

Ikke alle valper skal vokse like mye, da det er stor forskjell på hvor for et valp fra en liten hunderase skal vokse i forhold til en valp fra en stor hunderase. Derfor er det viktig å kjøpe valpefôr som er målrettet tilpasset hundens størrelse, alder og vekt.


Om OLIVERS valpefôr

Vi mener at hunder trenger mange proteiner, og derfor et det alltid mye godt kjøtt i hundefôret vårt. For å forebygge fôrrelaterte allergier, har vi valgt å fjerne de mest vanlige kildene til allergier, blant annet soya, bygg, rug og hvete.

Valpefôret vårt er spesielt tilpasset din hunds race, størrelse og behov, og produktene våre er sammensatt for å hjelpe valpen din til en sunn o gharmonisk vekst. Til valper som er fra små og mellomstore raser, tilbyr vi Start Classic, som er et lett fordøyelig fôr til valper fra små og mellomstore raser. Start Classic kan også fås som kornfritt valpefôr – Start grain free.

Til valper fra mellomstore og store hunderaser har vi produktet Large breed start classic, som er et lettfordøyelig fôr til valper fra mellomstore og store raser. Large breed start classic kan også fås som kornfritt hundefôr – Large breed start grain free.

Du kan også velge en av våre valpepakker, hvor vi har satt sammen valpefôr, godbiter og leker, tilpasset hundens størrelse – Valpepakke Start Classic eller mellomstor/stor Valpepakke Large breed classic. Hvis du vil kjøpe en valpepakke med kornfritt valpefôr, er det mulig til både store og mindre valper.