SPAR OP TIL 35% ALT OLIVERS CLASSIC

Valpepakker

En helt ny hundekurv, leker, tepper - ja alt mulig til den nye valp. Det tenker de fleste familier på, men rent faktisk er noe av det aller viktigste hundefôret. Det oppbygger beinstruktur og gir valpen din en god og sunn oppvekst. OLIVERS valpepakker inneholder alt det du har brug fra til din nye valp. 

 

Dette sier kundene våre om OLIVERS valpefôr:

***** Anne Bredahl Høedholt, OLIVERS kunde: "Valpen min er vill med maten"

"Er helt ny kunde. Leveringen var perfekt, og valpen min er vill med maten.".

 

***** Anette  Visholm, OLIVERS kunde: "Det har alltid fungert optimalt på mine hunder"

"Har brukt Olivers stort sett siden dere startet. Det har alltid fungert optimalt for mine hunder. Jeg fikk ny hund for 2 år siden, og prøvde i den forbindelse å bytte til et annet merke, men måtte etter 3/4 år prøve deres igjen. Nå fungerer hunden min optimalt! Takk for det. Dere leverer kjapt - og bare det at man kan velge størrelse på fôrpillen, gjør meg glad i lokket:-))." 

 

Om OLIVERS Valpepakker

Hos OLIVERS Petfood vet vi at det er lettere sagt enn gjort å holde oversikt over akkurat det valpen har bruk for, derfor har vi laget egne valpepakker. Uansett om du skal ha en liten eller stor hund, så har vi det som passer til den nye valpen. OLIVERS valpefôr er av den aller beste kvaliteten du kan få. Med dette fôret får valpen alle de næringsstoffene som den trenger. Fôret vårt er allergivennlig, fordi vi har valgt å fjerne de ingredienser som normalt kan lede til fôrallergi, slik som hvete, bygg, rug og soya. Videre er kjøtt alltid 1. ingrediens, og er naturligvis ingen kunstige konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer i fôret vårt. 

 

Har du tenkt på godbiter og leker?

Veldig mange familier sitter og koser seg i helga. Da er det ofte godteri og chips framme på bordet - og det kan være fristene å stikke en hånd ned til valpen med noe godt. Dette er ikke bra for valpen! Derfor synes vi du skal vurdere å kjøpe hundegodbiter i god kvalitet. OLIVERS har et stort utvalg av lekre og naturlige godbiter som valpen din vil elske. Utover fôr og godbiter har vi også masse morsomme leker, som kan gi timevis med underholdning og aktivering den valpen.