SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Kombi-pakker

Olivers hundefôr er laget av de beste råvarene fra naturens egen skattekiste, og har alle kjøtt som 1. ingrediens. I produktene som inneholder korn, bruker vi sunne opprinnelige kornsorter som havre, sorhum og hirse, som alle har et lavere gluteninnhold, og som anses for å være noen av de sunneste kornsortene for både mennesker og dyr. Fôret vårt er naturligvis ikke tilsatt kunstige antioksidanter, farge- eller smaksstoffer eller kunstige konserveringsmidler.  

OLIVERS fôrprodukter fås som kornfritt eller classic, og du kan også velge blant våre «single-protein» varianter «lam» eller «fisk», som kun inneholder én enkelt animalsk proteinkilde, og derfor er spesielt godt egnet til hunder med allergier og intoleranser. 

Når du velger OLIVER’S velger du den beste kvaliteten til din hund. Vårt kvalitetsfôr har et høyt innhold av kjøtt, og inneholder kun lekre og rene ingredienser. Siden vi startet i 1998 har vi hatt fokus på kvalitet og uovertruffen service – og du kan ringe alle hverdager fra 9.30-16.30 og snakke med vårt velutdannede og kompetente personale. Husk at OLIVER’S leverer direkte på døra – helt uten fordyrende mellomledd. Det betyr at vi i dag er det opplagte valg for kvalitetsbevisste hundeeiere, herunder oppdrettere, politi, foreninger m.v.

Kombipakker fra OLIVERS - når det skal være lett og lekkert!

Drømmer du om å kunne gi hunden din både næringsrikt og velsmakende fôr? Hos OLIVERS Petfood finner du et stort utvalg av kvalitetsfôr til hunden din. Oppskriftene våre er unikt sammensatt, så de understøtter hunens vitale og fysiske ressurser. Ta en titt på vårt store sortiment av hundefôr. Vi er glade for å kunne tilby deg våre allsidige og spennende kombipakker, som er fulle av gode ting til din beste venn. Våre Kombipakker fås i forskjellige utgaver, og felles for dem, er at de er stappfulle med fantastiske lekre saker som hunden din vil elske. Hva med en av våre delikate Kombipakker til den kresne hunden, som inneholder både OLIVERS Fish Bites, OLIVERS Ocean Bites og Adult Fish Grain free? Velg en av de mange Kombipakker til hunden din, og gjør hundelivet enda bedre, med fantastisk kvalitetsfôr.

 

Naturlig mat til hunden

Visste du at OLIVERS lager fôr, som passer til hvert eneste livsstadia som hunden din gjennomgår? Uansett om du har en liten valp full av spillopper, eller om du har en skjønn og voksen seniorhund, så har OLIVERS Petfood det som du er ute etter. I hver eneste fôr-kategori, tas det høyde for de helt spesifikke behovene som hunden skal ha oppfylt for å leve i trivsel. Se for eksempel vårt store utvalg av valpefor, som understøtter den store og viktige utviklingen som skjer i valpeårene. Alt fôret vårt inneholder masse protein, gode fettsyrer og all den næringen som hunden din trenger. Det hjelper også aktivt med å opprettholde en god balanse i fordøyelsessystemet, og gir hunden optimale forhold for sunn hud og pels. Fôr fra OLIVERS understøtter hundens trivsel og sunget.