SPAR OP TIL 35% ALT OLIVERS CLASSIC

Eukanuba tilbud – Kjøp Eukanuba hundefôr hos oss. Her får du den beste prisen!

Spar penger når du kjøper Eukanuba-fôr hos oss. Ikke bare kjører vi løpende tilbud på hundefôr fra Eukanuba, men vi gir deg også en ekstra god pris, når du er medlem av ClubOLIVERS. Her kan du faktisk spare 30% på Eukanuba hundemat i forhold til den veiledende prisen.

Her på siden kan du gå på oppdagelse i vårt særlig utvalgte sortiment av Eukanuba hundefôr. Du skal ikke nøle med å kontakte oss, hvis du har noen spørsmål til fôret. Alternativt kan du bla deg lenger ned på denne siden, for å bli klokere på alt omkring det unike hundefôret fra Eukanuba.

 

Eukanubas enestående historie

Eukanuba hundefôr forhandles i hele 20 forskjellige land. Brandnavnet ”Eukanuba” stammer opprinnelig fra jazz-kulturen i 1940-tallet. Navnet uttales «You-Can-Noo-Bah», og antyder at noe er enestående. Den gang kunne det enestående for eksempel være et nytt jazz-nummer.

Det enestående med Eukanuba hundefôr er oppskriftene deres, som er tilpasset etter et hav av forskjellige hundebehov med drivkraften i blant annet hundens vekt og alder.

 

Eukanuba – skreddersydd hundefôr

Eukanuba har nemlig inndelt hunder efter:

 • Valper (0-12 måneder)
 • Junior (1-2 år)
 • Voksen (1-6 år)
 • Moden (6-9 år)
 • Senior (mere end 9 år).

Alle livsstadiene stiller forskjellige krav til hvilke næringsstoffer det er fokus på i de forskjellige fôrvariantene. Utover det, skreddersys hundefôret fra Eukanuba til hundens størrelse. Her kategoriseres hundene som:

 • Toy/Dverg
 • Liten
 • Medium
 • Stor

Hver variant inneholdet et skjema som viser hvor mye fôr hunden skal ha, ut fra vekt og alder. Fra skjema kan du også se hvor ofte hunden skal fôres.

Sist (men bestemt ikke minst) tar Eukanuba hundefôret også høyde for hundens individuelle «spesielle» behov. Det imøtekommer behov som for eksempel: vektkontroll, sensitiv fordøyelse, skrøpelige ledd og hunder med sensitiv hud.

 

Eukanubas verdier og målsetning

Eukanubas målsetning er å levere et kvalitetsfôr til hunder, som skal bidra til at hunden din får et langt og sunt liv, fylt med glede og velvære! Eukanuba har i den forbindelse laget et forsøk som strakk seg over 10 år. Forsøket skulle vise hvor mye fôret har å si for en hunds velvære og levetid. Forsøket viste at nesten 90% av hunder som ble fôret med (og fikk riktig pleie) levde lenger enn rasens typiske levetid. De rasene som var med i undersøkelsen hadde en estimert levetid på ca. 12 år. I undersøkelsen fant man ut av at hele 28% av hundene økte levetiden med 3,6.

 

Ingredienser og næring i hundefôr fra Eukanuba

Eukanubas filosofi bygger på at hunden stammer fra kjøttetere og skal fôres i overenstemmelse med dette. Derfor brukes kun animalske proteiner av høy kvalitet – hovedsakelig kylling eller lam (ikke grønnsaker) som den viktigste kilden til protein i Eukanuba hundefôr.

Du kan være sikker på at hunden din får det beste av det beste, når du kjøper hundemat fra Eukanuba. Ingrediensene i Eukanubas hundefôr er nemlig nøye utvalgt med henblikk på å understøtte et så langt og godt hundeliv som mulig. Faktisk utføres mer enn 120 kvalitetskontroller.

Hvis du kjøper Eukanuba fôr viser du også hensyn til miljøet. Firmaet har nemlig deres helt egen vindmølle, som gjør at minst 25% av fabrikkens energi, kommer fra fornybar energi fra vind.

 

Slik velger du det riktige hundefôret fra Eukanuba

Det kan ofte virke forvirrende å skulle navigere rundt i de mange forskjellige merkene av fôr. Derfor vil vi nå gjennomgå noen av de overveielsene du skal ta, hvis du vil kjøpe det ideelle hundefôr til hunden din fra Eukanuba.  

Du kjenner hunden din bedre enn noen andre. Det er mange ting som du kan se med det blotte øye, som for eksempel pelsen, tennene og neglene. Det finnes også andre, mere skjulte ting som du bør ha i bakhodet når du skal velge det riktige fôret. Vet du for eksempel om hunden din har svake ledd? Har du en eldre hund kan det være noe du skal få undersøkt. Selv om det er litt en klisjé, så skal vi huske at hundene våre ikke kan snakke, så derfor må vi aktivt holde oss oppdatert på hundens almentilstand. Poenget er, at en helsesjekk hos en dyrlege kan være en god idé, før du velger et hundefôr til hunden din.  

Se produkter innen pleie og velvære til hunden din her.

 

Valg av Eukanuba variant: Hundens alder

Når du har en innblikk i hundens helse, er nesete skritt (i fôr-valget) å ta høyde for hundens alder. Det er nemlig stor forskjell på hva en gammel hund, og en hundevalp skal spise. De aller yngste hundene har ofte et helt annet energinivå enn en seniorhund. Motsatt skal en seniorhund også ha næring til de svake og skrøpelige leddene og beina. Her på siden kan du kjøpe:

 • Eukanuba valpefôr
 • Eukanuba voksenfôr
 • Eukanuba fôr til seniorhunder

 

Valg av Eukanuba variant: Hundens størrelse

Som vi har vært inne på, så tar Eukanuba høyde for størrelsen av hunden din. Hvis du har en dverg-rase, så er det som regel noen andre behov enn hvis du har en kjempehund! Det er også noen andre sykdommer mellom raser, og store hunder blir vanligvis ikke helt så gamle som de små. Når du skal velge fôr fra Eukanuba, skal du velge fôrvarianten ut fra størrelsen på den hunderasen du har, og du skal dosere fôret etter hundens optimalvekt. Her på siden har vi Eukanuba hundefôr til alle størrelser.

 

Valg av Eukanuba variant: Smaksopplevelsen

Hva liker hunden din best? Eukanuba hundefôr kommer i en lang rekke smaksvarianter sånn som kylling, fisk, kalkun og lam. Gå på oppdagelse i sortimentet vårt.

 

Valg av Eukanuba variant – Spesielle behov

Der kan være flere helsemessige forhold som irriterer hunden din i dagligdagen. Hundefôr fra Eukanuba kan gjøre livet morsommere, hvis hunden din har smerter eller er litt skrøpelig. Det kan hende at hunden din har bruk for fôr til å passe ekstra godt på leddene. Det kan også hende at hunden din er overvektig, og at du derfor trenger et fôr som gir hunden en større metthetsfornemmelse, uten å gå på kompromiss med smaken?

Eukanuba’s målsetning er å gjøre livet bedre for hunder med en lang rekke av forskjellige helsemessige utfordringer. Alle ingrediensenes effekt på hundens problemer er klinisk dokumentert.

 

Søk rådgivning om hundefôr fra Eukanuba hos oss

Overveier du å kjøpe Eukanuba hundefôr? Det kan være vanskelig å vurdere hvilket fôr som passer best til din hund. Derfor er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice til en snakk om de mange forskjellige mulighetene.

Se all hundemat her. 

 

Savner du et Eukanuba hundefôr-produkt?

Vårt sortiment av Eukanuba hundefôr er nøye utvalgt til det vi tror matcher dine behov og ønsker best mulig. Er det noe du savner i vårt sortiment av Eukanuba hundefôr, er du selvfølgelig veldig velkommen til å sende en mail med ønsker og forslag til produkter til kundesenteret vårt.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Les også om: hundefôr fra Hills eller Royal Canin hundefôr