SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Hundefôr fra Olivers

Finn ditt favorittfôr på oliver.no - vi har også et kvalitetsfôr til din hund

På olivers.no finner du et bredt utvalg av hundefôr i høy kvalitet. På siden vår finner du utover Olivers hundefôr, også et utvalg av andre kjente fôr-merker. Så uansett om din hund elsker Olivers hundefôr, eller om den foretrekker et annet kvalitetsfôr, finner du det du skal bruke her på Olivers.no. Felles for at hundefôr som du får hos Olivers, er at uansett merke så er fôret av høyeste kvalitet, som oppfyller alle de ernæringsmessige krav som stilles til et hundefôr for at hunden din skal være sunn, frisk og aktiv hele livet. 

Utover OLIVERS populære hundefôr, som du kan lese mer under, finner du også følgene andre kvalitetsmerker hos OLIVERS:

  • Hill's Science Plan hundefôr - Hill's Science Plan hundefôr tilbyr et fôrprogram av høy kvalitet, som er skreddersydd til din hunds individuelle behov. Se sortimentet av Hill's hundefôr her.
  • Eukanuba hundefôr - Eukanuba hundefôr tilbyr også et fullt fôrsortiment til din hunds spesifikke behov i alle livsstadier og tilpasset din hunds rase og individuelle sunnhetsmessige behov. Se sortimentet i Eukanuba hundefôr her.


Prøv OLIVERS hundefôr - Naturlig fôr med høyt kjøttinnhold

OLIVERS hundefôr er produsert av de beste råvarer fra naturens eget skattekammer - alt OLIVERS hundefôr har kjøtt som første ingrediens. I produktene som ikke er korn-fri, bruker vi sunne kornsorter som havre, sorgum og hirse, fordi de alle har et lavt innhold av gluten og betraktes som noen av de sunneste kornsorter for både mennesker og dyr. Fôret vårt er naturligvis ikke tilsatt hverken kunstige fargestoffer, smaksstoffer eller kunstige antioksidanter. 

 

Råvarer av høy kvalitet – viktige næringsstoffer

I OLIVERS setter vi høye krav til hundens fôr. Med OLIVERS hundemat er du sikret at hunden din får et sunt fôr, med riktig balanse av alle de viktigste næringsstoffene som hunden din har bruk for. Dessuten har vi, i samarbeid med ledene dyrleger, tilsatt en rekke ytterligere næringsstoffer, som gagner hundens sunnhet både nå, og gjennom hele dens liv. Råvarekvalitet er første prioritet for oss - derfor bruker vi primært europeiske råvarer i hundefôret vårt, slik at vi lettere kan spore råvarenes opprinnelse og kvalitet. Det gjør at vi kan garantere en høy råvarekvalitet i hundens fôr. 

 

Allergivennlig fôr? Vi jobber for å minimere risikoen for allergi

OLIVERS hundefôr er sammensatt med utgangspunkt i å minimere risikoen for allergi mest mulig. Alt hundefôret vårt er utviklet med henblikk på å skåne kjæledyret ditt for unødvendige, skadelig eller potensielt allergifremkallende ingredienser. Derfor bruker vi naturlige ingredienser , så vi kan tilby hunden din et sunt hundefôr gjennom hele livet. 

 

Alle hunder har rett til et sunt hundefôr

OLIVERS filosofi er ganske enkelt, at alle hunder har rett til et sunt hundefôr - og at alle eiere har rett til å velge hva som skal være, og spesielt hva som IKKE skal være - i hundens fôr. Derfor har vi utviklet en rekke forskjellige serier med kvalitetsfôr til hunden din, som gir deg som eier muligheten til selv å velge et sunt hundefôr ut fra din overbevisning og din hunds behov. Fordi som vi sier; "Din hund - ditt valg!". 

 

OLIVERS Grain Free – Kornfritt hundefôr
OLIVERS hundefôr uten korn er utviklet til hunder som ikke tåler korn eller gluten - og til hundeeiere, som bare ikke ønsker korn i fôret til hunden deres. Vårt kornfrie hundefôr fås i flere deilige smaksvarianter, for eksempel kylling, lam eller fisk. Karbohydratene i de kornfrie produktene, kommer blant annet fra vanlige poteter, søtpotet og erter. 


OLIVERS økologisk hundefôr

OLIVERS tilbyr også økologisk fôr til hunder, hvor du i tillegg til å ha et sunt og naturlig hundefôr, også får det danske ettertraktede økologistempel. OLIVERS økologiske hundefôr er utviklet med respekt for at du som eier skal ha valget om å gå for økologisk fôr, uten å måtte gå på kompromiss med kvaliteten av fôret. 

 

OLIVERS Max meat – hundefôr med ekstra høyt kjøttinnhold
OLIVERS Max meat er et hundefôr av beste kvalitet, som tar utgangspunkt i hundens naturlige naturkost som kjøtteter, og reflekterer med det BARF ideologien, som flere og flere hundeeiere følger. Fôret har et ekstra høyt innhold kjøtt. Hele 80% av ingrediensene i fôret er fra animalsk opprinnelse - og herfra hele 68% ferskt kjøtt. 

 

Har din hund særlige behov?

OLIVERS hundefôr med lam og fisk

Hos OLVERS finner du også hundefôr med lam eller hundefôr med fisk som kjøttkilde. Dette fôret ikke bare et lekkert smaks-alternativ til deg som vil prøve noe annet enn kylling til hunden, men også spesielt godt egnet til hunder med allergi for de mest brukte proteinkilder (typisk fjærkre). Dette fôret har dermed en rekke særlige egenskaper, som imøtekommer noen av de utfordringene som hyppigst ses hos hunder, som for eksempel leddproblemer, allergi, pelsproblemer eller delikat mave. 

 

OLIVERS Active – fôr til den aktive hunden

Aktive hunder trenger fôr med høyere innhold av proteiner og fett, som gir ekstra energi. Derfor har vi utviklet OLIVERS Active hundefôr, som har ekstra høyt protein- og fettinnhold og dermed også et økt innhold av energi. Med OLIVERS Active får du et sunt hundefôr av høy kvalitet til den aktive hunden. 

 

OLIVERS Weight control – fôr til overvektige hunder

Er hunden din overvektig eller har en tendens overvekt, så kan den ha behov for fettfattig hundefôr med lavt kaloriinnhold og masse fiber - samtidig med at hunden fortsatt skal ha alle de viktige næringsstoffene som den har bruk for.  OLIVERS Weight control foder er utviklet for å imøtekomme disse behovene. Her får du et sunt hundefôr med et lavere kaloriinnhold som gir god metthetsfornemmelse. Fôret kan forebygge overvekt hos hunder, men er også velegnet hvis hunden din skal på slankekur. 

 

Fôr til din hunds individuelle behov

Hundens behov endrer seg alt etter hvor den er i livet. Derfor er alt OLIVERS hundefôr utviklet med øye for å styrke hunden så godt som mulig uansett hvilket fysisk stadium den befinner seg i. For eksempel har valper et større behov for et fôr med fokus på ledd-beinoppbygging i forhold til en voksen hund. En eldre hund trenger derimot typisk et fôr med lavere kaloriinnhold. Med det riktige hundefôr er du sikker på at din beste venn alltid har optimale livsbetingelser. 

Du finner derfor OLIVERS hundefôr i varianter som er tilpasset alle hundens livsstadier, helt fra den er valp til den blir seniorhund. For å gjøre det lett for deg, har hvert livsstadium sin egen farge på fôrposene våre.  

 

OLIVERS hundefôr inneholder alle de viktigste næringsstoffene som hunden din trenger

Uansett hvilken hunderase du har, inneholder OLIVERS fôr alt hva hunden din trenger. Oppskriften vår er derfor identisk uansett om du har en Chiuaua eller hundemat til en Grand Danois. Unntakelsen finner du i valpeforet, hvor valper i store raser stiller ekstra krav til vekstfasen. Derfor finner du også OLIVERS valpefôr i en variant til valpe av store raser. 

Når OLIVERS hundefôr er inndelt i ”Small, Medium og Large” handler det derfor om pille-størrelsen, hvor du har valget mellom en liten, mellom eller stor fôrpille. Hvilken størrelse fôr-pille du skal velge til din hund, henger typisk sammen med hundens størrelse, men viktigst er hva hunden din selv foretrekker. Nedenfor kan du se forskjellen på størrelsen av fôr-pillene i OLIVERS hundefôr.
 

OLIVERS hundefoder - pillestørrelser

Dette sier OLIVERS kunder på TrustPilot

Kirsten – ga OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot
”Kvalifisert hjelp ved tvil om valg av fôr. Gode råvarer til både fôr og godbiter, hvor resultater er "stabil mage". Tusen takk fra Sigurd og Tino" 
 

Stina Lund Jørgensen – ga OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot
”Det mest varierte utvalg av kvalitetsfôr finnes AKKURAT her! alt fra valp- senior - til ØKOLOGISK hundemat, til kornfritt og sist men ikke minst 80% kjøtt .. Så det er kvalitetsfôr til enhver hund, uansett størrelse eller ev.t spesielle behov. Jeg er fan! ALT hundene mine har bruk for finner jeg her! Og til virkelig gode priser med mulighet for 30% rabatt hver gang hvis man melder seg inn :) Jeg har prøvd en masse fôr gjennom årene, men nå har jeg vent tilbake til OLIVERS og kan har ikke tenkt med å skifte så lenge utvalget er så bra :)"

 

Tina Åberg – ga OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot
”Super god hundemat. Let å bestille, og konseptet med levering til døren er helt i topp. Jeg anbefaler Olivers til alt og alle.”


 

Prøv OLIVERS hundefoder med en prøvepose!

Kjenner du følelsen? Du har kjørt med én type hundemat veldig lenge, men nå er det tid til å bytte. Du har kanskje hørt fra andre, at OLIVERS er det beste fôret? Du synes at det kunne være spennende å prøve fôret vårt, men er i tvil om fôr-bytte og fôr valg. Vi vet hvor vanskelig det faktisk kan være å bytte fôrtypen. Liker hunden i det hele tatt det nye fôret? Hvordan kommer fordøyelsen til å reagere på det? Og hva slags fôr er best til presis din hund? Vi har gjort det lettere for deg å få svar på alle disse spørsmålene. Vi har nemlig et stort utvalg prøveposer som du sakte men sikkert kan presentere for hunden din. Vi har prøveposer til eldre hunder, til voksne hunder, og til valper. Vi har også prøveposer i forskjellige pillestørrelser, samt prøveposer til hunden som trenger et allergivennlig fôr, og til hunden som trenger litt ekstra hjelp til å holde seg slank og sunn. Få dem i forskjellige smaksvarianter, og la hunden din prøve seg frem, og finn ut av hva den foretrekker. Er én forprøve ikke nok, kan du selvfølgelig bestille en hel pose hundefôr uten å bekymre deg. OLIVERS har nemlig smaksgaranti på alt fôr - det betyr at vi gir deg pengene tilbake eller bytter den til en annen variant av OLIVERS hundefôr helt uten omkostninger, hvis det viser seg at hunden din ikke likte den varianten du valgte. Se utvalget av prøveposer på hundefôr her.

 

Skift til et nytt hundefôr uten problemer

Med et hundefôr som er så næringsrikt so OLIVERS, trenger hunden din ikke spise like mye for å få den samme nødvendige næringen, og for å føle seg mett. Derfor vil du nok fort se at en pose med OLIVERS hundefôr holder lengere, og gir deg mer kvalitetsfôr for pengene. Uansett hundens alder, rase og fysikk, kan det være en god ide å ta noen simple forhåndsregler for å unngå mageproblemer. 

 

Sånn bytter du til et nytt fôr til valpen din
Bytter du fra et annet valpefôr, skal de skje gradvis. Det gjør du ved å blande det nye fôret med det gamle i 5-7 dager. De første dagene bruker du mest av det gamle fôret, og til slutt det omvendte. Den daglige mengden fôr varierer fra valp til valp avhengig av rase, alder og aktivitetsnivå. Valpefôr kan også brukes til gravide og lakterende hunder. Husk at en lakterende tispe kan spise flere ganger sin normale fôrmengde.  

 

Sånn bytter du til et nytt hundefôr til en voksen hund. 
Vi anbefaler at man gradvis venner hunden til det nye fôret over en periode på 3-7 dager, ved å blande det nye fôret med det gamle. De første dagene bruker man mest av det gamle fôret, og til slutt omvendt. Sørg for å overholde spisetidene, og husk at fôranvisningene kun er veiledende. Den korrekte mengden varierer fra hund til hund, og avhenger av rase, omgivelser og aktivitetsnivå. Vær oppmerksom på at du skal dosere langt mindre porsjoner OLIVERS hvis du skifter fra fôr med lav kvalitet. Det skyldes at proteinene i OLIVERS stammer fra store mengder kjøtt, som opptas og utnyttes langt mer effektivt. Din hunds trivsel er viktig for oss

Det er utrolig mange grunder til at OLIVERS er det riktige valget for hunden din, deg og - ja, hele familien din. For det betyr jo unektelig mye, at du vet at din kjæreste pelsede firbente venn trives. Når kroppen er full av næringsrik og velsmakene hundefôr, vil du nok oppleve at hunden får overskudd. Overskudd til å være den glade hunden som du kjenner så godt. Overskudd til å romme andre mennesker og dyr, samt et fysisk overskudd til å utvikle seg normalt. Vi elsker å kunne bidra til alle disse viktige tingene som er en del av et godt hundeliv. Basert på flere års intensiv forskning utvikles hundefôret så det hele tiden kan gi den beste støtten til hunden din. Vi anstrenger oss for å utvikle et hundefôr som passer til alle de livsstadier som finnes i et hundeliv, slik at du kan føle deg helt og holdent trygg på produktene våre. Selv om hundefôret vårt er så godt, hviler vi ikke på laurbærene. Vi sørger konstant for å revidere og optimere oppskriftene våre, så det hele tiden er de beste utgavene av seg selv. Ved å velge hundefôr fra OLIVERS velger du trivsel og velvære for din hund. Klikk deg rundt på siden vår, og finn de produktene du vil berike din hunds hverdag med. Om det er de helt store fôrsekker, kombipakkerprøveposer eller noe helt annet. Vi er ikke redd for å love at du med OLIVERS sikrer hunden din det beste hundefôret.