SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS KORNFRIE FODER & GODBIDDER

Hundegodbiter

Hundegodbiter og hundesnacks er et fornuftig kosttilskudd til det daglige hundefôret.

Se det store utvalget av godbiter og snacks til hunden, som fortjener å bli skjemt bort. Hos oss finner du alt fra fettfattige hundegodbiter til tørkede natursnacks. Alle våre sunne og velsmakende hundegodbiter er laget av nøye utvalgte ferske råvarer, og er knasende lekre og sprø. Hunden din kommer til å elske dem. Hundesnacks og hundegodbitene du finner på Olivers.no har et høyt kjøttinnhold, og er sammensatt for å minimere risikoen for allergi, fordi hundens helse betyr like mye for oss, som det gjør for deg. Bruk OLIVERS kvalitetsgodbiter og hundesnacks som en belønning i forbindelse med trening, tannpleie eller bare som en hundesnacks her og der. Se det store utvalget her. 

Vi selger også praktiske godbitsvesker som du kan ha godbitene i, når du er ute for å trene, leke elle bare gå en tur med hunden. Kjøp dem her. 

Hundegodbiter og hundesnacks som belønning

Hundegodbiter og hundesnacks er noe alle hunder elsker, og det er uansett om de bare skal forkjæles eller om de har utført en oppgave. Hos OLIVERS har vi veldig mange forskjellige hundegodbiter og hundesnacks til forskjellige formål. Derfor er det vigtig å ha det klart, hvilke godbiter som er best å bruke i de forskjellige situasjonene. Les Hunde elsker godbidder (dansk) av Lene Harvig. 

Er du i tvil kan du alltid benytte deg av live-chatten vår på hjemesiden. Du er også alltid velkommen til å kontakte kundesenteret på tlf. +45 43 64 13 64 eller kundecenter@olivers.dk

 

Sprø hundekjeks

OLIVERS hundekjeks er lekre og sprøe, og hunden din kommer til å elske dem. Alle våre fettfattige hundekjekser har en tannrensende effekt, og hjelper til med å redusere dannelsen av tannstein hos hunden din. Hundekjeksene våre er sammensatt med fokus på å minimere risikoen for allergi, og inneholder derfor ingen usunne eller unødvendige tilsetningsstoffer.