Club Olivers
INGEN BINDING

SPAR 25% PÅ KVALITETSFÔR
OG OPP TIL 60% PÅ TILBEHØR

Bli medlem av Club OLIVERS og kjøp kvalitetsfôret ditt til langt under markedspris. Du sparer 25% på alt fôr og opp til 60% på tilbehør i forhold til veiledende salgspris – og så får du gratis frakt når du kjøper OLIVERS tørrfôr.

BESTILL NÅ FÅ FØRSTE MÅNED GRATIS

0 KR.FØRSTE MD.

Normalpris 99 kr/md. Ingen oppsigelsesperiode.
Gjelder kun nye medlemmer.

Ikon Spar 25%

SPAR 25%PÅ FÔR OG GODBITER

Som medlem av Club OLIVERS sparer du alltid 25% på fôr til hunden og katten din – det gjelder også alle våre lekre godbiter, samt vårt store utvalg av fôrtilskudd. Du sparer også 25% på kattegrus.

Ikon Spar 25%

SPAR OPPTIL 60%PÅ ALT AV PLEIE OG TILBEHØR.

På vårt øvrige sortiment sparer du som medlem alltid opptil 60% - hver gang du handler hos oss!

Ikon Spar 25%

NYHETSBREVFRI FRAKT PÅ OLIVERS FÔR

Som medlem av Club OLIVERS får du alltid fri frakt når du kjøper OLIVERS tørrfôr – dvs. at så lenge du har OLIVERS fôr i kurven, så leverer vi hele ordren fraktfritt.

Ikon Spar 25%

99 KR/MD.INGEN BINDING.
STOPP NÅR DU VIL

Medlemskapet ditt koster 99 kr./md. Du er ikke bundet av noe, og du kan lett oppsi medlemskapet når som helst. Faktisk har du allerede tjent inn abonnementet hvis du for eksempel kjøper 4 kg av OLIVERS kornfrie hundefôr!

- Medlemsbetingelser

Betingelser og vilkår for Club OLIVERS medlemskap

Som medlem av Club OLIVERS får du muligheten for å handle med opp til 60% rabatt på olivers.no og en fast rabatt på 25% på alt fôr, godbiter, kosttilskudd og loppemidler. Dette mot en fast månedlig betaling på kr. 99. Etter du har meldt deg inn i Club OLIVERS trekkes beløpet automatisk hver måned via et tilknyttet betalingskort. Når du melder deg inn i Club OLIVERS er det ingen binding, og du kan til enhver tid oppsi medlemskapet. Du kan alltid melde deg inn i Club OLIVERS igjen. Som medlem av Club OLIVERS får du alltid fri frakt på alt OLIVERS tørrfôr levert til Norge (unntatt prøveposer). Ved kjøp av alle andre varer, leverer vi fraktfritt ved kjøp på over 499 kr. Ved kjøp under 499 kroner oppkreves et fraktgebyr på 69 kr. Club OLIVERS medlemsrabatten din kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter, herunder rabattkoder, fler-stk.-rabatter, samt medlemsrabatter for OLIVERS samarbeidspartnere og lignende. Du vil alltid få den høyeste rabattstatus.

1 måneds gratis medlemskap

Tilbudet omhandlende 1 måneds gratis medlemskap, gjelder ikke for eksisterende eller tidligere Club OLIVERS medlemmer.

Aldersgrense og betalingsvilkår

Du skal være 18 år for å bli medlem av Club OLIVERS. Påbegynnelse av Club OLIVERS medlemskapet ditt finner sted ved tilkjøp av dette, på www.olivers.no. Heretter oppkreves en månedling betaling på det betalingskortet du har angitt ved kjøpet. Du kan lese mer om betalingsformer og muligheter i handelsbetingelsene våre.

Vi forbeholder oss retten til å endre faktureringstidspunktet, hvis betalingen via ditt betalingskort ikke er blitt avregnet. Såfremt medlemskapet begynte på en dato som ikke eksisterer i den etterfølgende måned, vil du bli fakturert via betalingskortet på en dato i den relevante måned som vi anser for passende. Hvis du for eksempel starter ditt Club OLIVERS medlemskap den 31. januar, vil den neste betalingsdato sannsynligvis være den 28. februar, og du vil bli fakturert via ditt betalingskort på denne dato. Henvendelser knyttet til betaling, skal rettes til OLIVERS kundeservice på telefon eller e-mail.

Kortinnehaverens ansvar- og heftelsesforhold

Innmelding i Club OLIVERS er bindende fra det øyeblikket du bestiller et produkt til medlemspris, eller senest når din 14 dagers angrerett går ut. Kortinnehaveren er forpliktet til å betale det fulle beløp for det/de valgte produktene. Etter innmeldelse vil ditt Club OLIVERS medlemskap automatisk bli fornyet hver måned frem til oppsigelse.

Begrensninger i bruk av Club OLIVERS medlemskap

Club OLIVERS medlemskapet er personlig og skal alene brukes av privatpersoner til egne, private formål og kjøp til egen husstand. Det er ikke tillatt å bruke Club OLIVERS medlemskapet til kommersielle formål eller i offentlige sammenhenger.  

Oppsigelse av Club OLIVERS medlemskap

Når du melder deg inn i Club OLIVERS er det ingen binding, og du kan til enhver tid oppsi medlemskapet ditt. Du oppsier ditt Club OLIVERS medlemskap under «Min konto» på hjemmesiden. Ved oppsigelse av medlemskapet ditt mottar du en bekreftelse på e-mail. Hvis du ikke mottar en bekreftelse på oppsigelse av medlemskapet, kan du ikke anse medlemskapet ditt som oppsagt, og du bes kontakte kundeservice. Ved oppsigelse av ditt Club OLIVERS medlemskap, stopper den automatiske fornyelsen. Adgangen din til medlemspriser stopper fra utgangen av den måneden som du oppsier medlemskapet i. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å gjenoppta Club OLIVERS medlemskapet ditt, vil du bli trukket for én måneds betaling innen du kan få adgang til å kjøpe til medlemspris. Under «Min konto» på hjemmesiden, kan du se kommende betalinger, og en betalingsoversikt. Du er selvfølgelig alltid velkommen til å melde deg inn i Club OLIVERS igjen.

Endring av vilkår

OLIVERS forbeholder seg retten til, med forutgående varsel, å endre i vilkårene til denne avtalen eller innføre nye regler, vilkår eller betingelser for bruk av Club OLIVERS medlemskapet ditt. Du vil bli informert om dette via den e-mailadresse som du har opplyst når du meldte deg inn, og på olivers.no. Ved uvesentlige endringer informeres du alene på oliver.no. Endringer som skyldes forhold utenfor OLIVERS kontroll, herunder endringer av tredjeparts rettigheter eller lignende, vil kunne bli gjennomført så fort som det kreves, og med forkortet varsel. Fortsatt bruk av Club OLIVERS medlemskapet ditt etter vilkårsendringer vil anses som aksept av de endrede vilkår fra din side.

Angrerett

Du har en angrerett på 14 dager på medlemskapet i Club OLIVERS. Angreretten bortfaller når medlemskapet tas i bruk. Du tar Club OLIVERS medlemskapet ditt i bruk, når du gjennomfører et kjøp til medlemspris. Les mer om returrett i handelsbetingelsene våre.

Returrett

Som Club OLIVER medlem har du 14 dagers returrett på varer kjøpt til medlemspris. Se betingelsene for returretten din i handelsbetingelsene våre.

Misbruk av medlemskap

OLIVERS forbeholder seg retten til å stenge adgangen til Club OLIVERS medlemskapet ditt, samt annullere eventuelle åpne ordre som er i strid med de gjeldende medlemsbetingelser og vilkår, såfremt det finnes grunn til å tro at Club OLIVERS medlemskapet ditt overforbrukes eller misbrukes.